Slane sobe

Kako izgraditi slanu sobu?

Ako ste zainteresovani za izgradnju slane pećine ili slane sobe, mi ćemo Vam pružiti osnovne informacije koje su Vam potrebne za početak od koncepta, planiranja, opcija gradnje, dodatnih komponenti, do potpunog poslovnog plana.

Slana pećina ili slana soba?

Obe funkcionišu isto, glavna razlika je u osnovi dodavanja više rustičnih elemenata, poput primene kamenih stena od himalajske soli za slanu pećinu nasuprot ciglama ili pločicama za slanu sobu. S obzirom na veličinu i težinu himalajskih stena i gromada, za slanu pećinu potrebna je veća prostorija.

Zašto graditi slanu sobu?

Izgradnja slane sobe ili slane pećine omogućiće Vama, Vašoj porodici i prijateljima da iskusite divne blagodeti haloterapije.

Šta je potrebno za slanu pećinu?

Osnovni elementi u slanoj pećini uključuju oblaganje zidova i plafonama gromadama himalajske soli, pločicama ili ciglom, a podovi granulisanim ružičastim kristalima himalajske soli.

U slanoj pećini postoje dve glavne komponente. Jedna je vodena kaskada (koja proizvodi himalajsku slanu izmaglicu), a druga je halogenerator – aparat za medicinsku obradu koji melje kristale soli u mikroskopske čestice, a zatim ih raspršuje u vazduh.

Pored komponenata terapije suvom i vlažnom solju, mora se stvoriti i atmosfera spokoja, opuštenosti i meditacije. To se postiže pažljivo postavljenim osvetljenjem duž zidova, optičkim vlaknima unutar stalaktitnog plafona i opciono zvučnicima koji će ispuštati umirujuće zvuke ili muziku.

Ostale komponente koje se mogu dodati u slanu pećinu mogu da uključuju svetlarnik, slani dimnjak, slanu kupu, recepciju za so i dečiju stolicu.

Tokom faze dizajniranja slane pećine ili slane sobe, podstičemo kreativnost i povratne informacije naših klijenata. Ovo je od vitalnog značaja za uspeh gotovog proizvoda.

Troškovi vezani za izgradnju slane sobe

Najekonomičniji način izgradnje slane sobe je da izgradnju poverite profesionalnom preduzeću kao što je IM inženjering.

U IM inženjeringu možemo Vam dati konkurentnu cenu za pretvaranje Vašeg određenog prostora u slanu sobu ili pećinu. Ovo je za Vas najefikasniji metod izgradnje.

Koristimo samo autentičnu himalajsku so. Ponosimo se najvišim standardima izrade i ne koristimo prečice, poput upotrebe pur pene.

Naši klijenti vole naše modele određivanja cena, jer su oni transparentni i zasnovani su na kvadraturi ukupne slane pećine ili slane sobe.

Na Vama je samo da zamislite, a mi ćemo Vam izgraditi slanu sobu po principu “ključ u ruke”

Galerija naših radova